Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Druga etapna pobjeda za Kristoffa na CRO Race

Druga etapna pobjeda za Kristoffa na CRO Race

Od Bosiljeva do Karlovca u dužini od 100.5 kilometara

Norvežanin Alexander Kristoff, član momčadi Uno-X Mobilitiy, pobjednik je pete etape biciklističke utrke CRO Race vožene od Bosiljeva do Karlovca u dužini od 100.5 kilometara. 

Zbog poplavljenih cesta oko Ozlja, peta etapa morala je biti skraćena sa 167 na 100.5 kilometara te je start bio u Bosiljevu. Kristoff je do svoje druge etapne pobjede na ovogodišnjoj utrci, bio je najbrži i u prvoj etapi u Sinju, stigao u završnom sprintu u kojem je nadvisio izraelskog prvaka Odeda Koguta (Israel-Premier Tech) dok je treće mjesto zauzeo Talijan Giovanni Lonardi (Polti-Kometa).

'Za razliku od prethodnih dana, danas sam opet imao 'normalne' noge. Etapa je bila kratka, što mi je odgovaralo, momčad me je dovela u idealnu poziciju što sam uspio iskoristiti. Sutra će biti moj zadnji natjecateljski dan ove godine i zato ću ići po treću etapnu pobjedu", kazao je Kristoff.

Vodstvo u ukupnom redoslijedu zadržao je Amerikanac Brandon McNulty (UAE Team Emirates), ali njegova prednost ispred drugoplasiranog Danca Tobiasa Lunda Andresena (dsm-firmenich-POSTNL) smanjena je sa 22 na 14 sekundi, dok treće mjesto zauzima Talijan Edoardo Zambanini (Bahrain Victorious) sa 28 sekundi iza McNultyja. 

Uz drugo mjesto u ukupnom redoslijedu, Andresen je vodeći u dvije kategorije, najbolji je u redoslijedu za plavu majicu namijenjenu najboljem sprinteru i za bijelu majicu za najboljeg mladog vozača, dok je Nizozemac Axel van der Tuuk (Metec-Solarwatt p/b Mantel) i dalje vodeći u redoslijedu za zelenu majicu za najboljeg penjača.

Vaša reakcija na temu