Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 DOMOVINSKI POKRET: Marković i Tomić nikako ne shvaćaju da u ovom društvu postoje žene koje žele biti majke

DOMOVINSKI POKRET: Marković i Tomić nikako ne shvaćaju da u ovom društvu postoje žene koje žele biti majke

'Riječ je o teškoj manipulaciji'

Ministarstvo demografije i ministar Ivan Šipić još jednom su se našli na udaru zlonamjernih komentara, poručuju iz splitsko-dalmatinskog ogranka Domovinskog pokreta.

'Na napade i uvrede Ante Tomića nećemo se ni osvrtati, jer čovjek ima teški poremećaj koji mu priječi napisati bilo što lijepo i afirmativno o bilo kome u ovoj državi.

Međutim, istup SDP-ove saborske zastupnice i gradonačelnice Supetra zaslužuje posebnu pažnju zbog nastojanja da se zamjenom teza i prizemnim podvalama pokuša diskreditirati misija Ministarstva demografije.

Glavna teza Ivane Markovića glasi kako ministar demografije i njegovi savjetnici žele ostaviti žene kući kako bi rađale. Marković pokušava podvaliti tezu kako je osnovna misija Domovinskog pokreta zarobiti i podrediti žene - kažu iz DP-a.

Nadalje navode kako je riječ o teškoj manipulaciji 'kojoj je jedini cilj izazivanje podjela u društvu'.

'Ovdje treba jasno naglasiti kako u ovom društvu postoje žene koje žele rađati,  stvarati obitelj i biti uz svoju djecu. Zadatak je ovog društva i ministarstva stvoriti sve uvjete ženama koje žele biti majke da to i budu. Odnosno, da financijska komponenta ne utječe na planiranje obitelji.
Ministarstvo demografije i ministar Šipić na dobrom su putu da riješe ovaj problem. 

Baš iz ovih razloga u posljednje vrijeme svjedočimo učestalo napadima na ministra i ministarstvo demografije. Mnogi strahuju od uspjeha ovog ministarstva, a posebno Marković i njen duhovni otac Tomić.

Hrvatska sa što manje Hrvata, a što više stranaca ideal je za Markovićku. Ona je u svojoj glavi već složila plan pridobivanja nesretnih migranata koji bi jednog dana mogli dobiti naše državljanstvo. To je posljednje nada za uskrsnuće već davno preminule partije. I sada se našlo neko malo ministarstvo koje u ovoj zemlji želi više malih Hrvata. 

Pa kako ih nije sram?', poručuju iz splitsko-dalmatinskog Domovinskog pokreta.

Vaša reakcija na temu