Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Francuska razbila oslabljenu Nizozemsku

Francuska razbila oslabljenu Nizozemsku

Već nakon osam minuta je bilo 2:0

Francuska je u prvom kolu skupine B kvalifikacija za Europsko prvenstvo na svom Stade Franceu razbila oslabljenu Nizozemsku 4:0. Izbornik Nizozemske Ronald Koeman za ovaj susret nije mogao računati na petoricu igrača, koje je u zadnji tren pogodila virusna infekcija, te je to očito ostavilo traga na momčadi.

Francuzi su poveći već u drugoj minuti golom Antoinea Griezmanna. Drugi gol za domaćina je zabio Dayot Upamecano u osmoj minuti. Utakmica je već praktički bila riješena u 21. minuti, budući da je na 3:0 povisio Kylian Mbappe. Konačni rezultat je postavio Mbappe u 88. minuti, a priliku za počasni pogodak je imao Memphis Depay, ali je njegov udarac s bijele točke obranio Mike Maignan u petoj minuti sudačke nadoknade.

Vaša reakcija na temu