Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: OK Ribola JADRANSKI DERBI: OK Ribola odnijela pobjedu na gostovanju kod Rijeke

JADRANSKI DERBI: OK Ribola odnijela pobjedu na gostovanju kod Rijeke

Treći uzastopni uspjeh

U 4. kolu Superlige OK Ribola Kaštela je na gostovanju pobijedio MOK Rijeka s 0:3 (17:25, 17:25, 23:25). To je njihova treća uzastopna pobjeda u Prvenstvu Hrvatske, a s obzirom da je Rijeka ove sezone sastavila iskusnu ekipu očekivala se puno teža i i izjednačenija utakmica. Dominirali su od početaka susreta, posebno je bila dobra igra u obrani, gdje su lagano realizirali kontre i stvarali prednost od nekoliko poena. 

Prva dva seta bila su u sličnom ritmu koji je dobrim dijelom nametao Kulušić stvarajući prednost sredinom seta, a i ovaj put je Mustapić unatoč bolesti dobro razigravao ekipu. Kao i prethodni meč protiv Varaždina, došlo je do opuštanja nakon vodstva 2:0 i Rijeka je prijetila sve do samog kraja, ali nekoliko dobrih blokova i napada srednjeg blokera Vlahovića prelomilo je treći set i kaštelanska momčad je zasluženo osvojila nove bodove.

'Odigrali smo korektnu utakmicu, nije bila osobito kvalitetna, ali ekipa je odradila posebno uvodna dva seta dosta korektno. Cijeli tjedan smo se pripremali i nastojali raditi na detaljima koje smatram da moraju biti još kvalitetniji, imamo najmlađu ekipu u Ligi i svaku utakmicu moramo igrati jako kvalitetno bez bilo kakvih kalkulacija da bi ostvarivali bodove', poručio je glavni trener Ivan Rančić.

R. KAŠTELA: Vlahović 8, Cimbaljević 10, Mustapić 1, Anderson 3, Kulušić 15, Jurković (L), Maglica, Cvijović 1, Aganović (L), Mihalj 5, Jureta 3, Parčina.

Vaša reakcija na temu