Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Još se stignete prijaviti na Pro Tour 3x3 košarkaški turnir na Planici!

Još se stignete prijaviti na Pro Tour 3x3 košarkaški turnir na Planici!

Evo i kako

U sklopu Initium sportskih igara sprema se spektakl na Planici, sutra 8. srpnja na teren dolazi 3x3 košarka u službenoj organizaciji Pro Toura. 

Udruga Initium poziva sve zainteresirane da se još danas prijave na broj mobitela 0916132292, a vrijedi istaknuti kako je turnir namijenjen svima, kako profesionalcima tako i amaterima. Na Planicu dolazi i službena podloga natjecanja koja će se montirati večeras, a suce turnira šalje Pro Tour.


Pravila možete pronaći na linku.

'Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na ovom jedinstvenom košarkaškom turniru koji po prvi puta dolazi u službenoj organizaciji na Planicu', poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu