Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ribola Kaštela pobijedila Mursu Osijek

Ribola Kaštela pobijedila Mursu Osijek

Uzvratni susret se igra u petak

U prvoj utakmici polufinalne serije doigravanja za prvaka države OK Ribola Kaštela je s 3:0 (25:21, 25:19, 28:26) za 87 minuta pobijedila MOK Mursu Osijek. Bila je to prava fešta odbojke u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom. Brojni navijači mogli su uživati u vrhunskoj igri pogotovo kaštelanskih odbojkaša kojima je zaista išlo sve od ruke. Bili su odlični u skoku, bloku, na servisu, a osječka ekipa im nije mogla parirati ni u jednom segmentu. Raspoloženi, brzi, precizni, odigrali su jednu od najboljih utakmica ove sezone. Uvijek 'nezgodna' Mursa, jednostavno nije imala 'odgovor' na ovakvu igru domaće ekipe.

Glavni trener Ivan Rančić je rekao:

 'Čestitam svojoj ekipi na pobijedi. Mislim da je bila zaslužena. Dobro smo se pripremili, bili smo jako zreli i kontrolirali utakmicu, praktički cijelo vrijeme, držali se dogovora. Pred sam kraj došla je mala kriza, međutim to je normalno, nešto se pita i iskusnu ekipu Murse, koja se dobrim servisima Vukovića zapravo vratila u utakmicu, međutim, tu smo pokazali veliku zrelost, što je vrlo važno za moju ekipu i mislim da smo zasluženo pobijedili. Već zaboravljamo na ovu utakmicu, idu pripreme za petak i novu seriju, ovo je tek početak. Mislim da imamo još prostora u nekim detaljima i na tome ćemo poraditi dostava pažljivo, ova dva dana, tako da očekujem pozitivan nastavak serije'.

Uzvratni susret igrat će u petak, 19. travnja, od 20 sati u Osijeku.

Vaša reakcija na temu