Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Sprema se turnir Dubrovnik Prestige

Sprema se turnir Dubrovnik Prestige

Spektakl kakvog grad do sada nije vidio

Za sam kraj 2024. godine u Dubrovnik stiže dosad neviđen sportski spektakl.

Malonogometni turnir Dubrovnik Prestige održat će se u nedjelju, 29. prosinca, u sportskoj dvorani Gospino polje.

Snage će odmjeriti četiri dubrovačka renomirana objekta: Revelin, What's Up, Banje Beach i Taj Mahal. Međutim, neće to biti ni po čemu običan turnir. Za četiri navedena objekta nastupit će legende hrvatskog nogometa, ali i futsala. I to kakve legende. Momčadi se već marljivo slažu, pa će uskoro biti i poznata imena.

Valja spomenuti i revijalnu 'all star' utakmicu MNK Square – NK GOŠK-jug, kao i niz drugih zabavnih sadržaja. Gledatelje u Gospinom polju tako očekuje cjelodnevni spektakl, a dio prihoda od ulaznica ide u humanitarne svrhe, točnije, za Dom Maslina.

Sve vezano uz turnir, sudionici, igrači, raspored, detalji oko ulaznica i humanitarnog dijela, bit će u narednom vremenu objavljivani na društvenim mrežama 'Malonogometni turnir Dubrovnik Prestige'.

Na terenu se tako očekuju legende hrvatskog sporta, ali i mnogi poznati oko terena. Ovom prilikom objavljujemo kako će voditeljica na Dubrovnik Prestigeu biti poznata sportska novinarka i voditeljica Valentina Miletić, dok je glavni promotor natjecanja, naša rukometna legenda, Ivano Balić!

Vidimo se u Gospinom polju, u poslastici kakvu Dubrovnik do sada ne pamti!


Vaša reakcija na temu