Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: STK Jadran TUŽNA VIJEST Poginuo istaknuti stolnotenisač

TUŽNA VIJEST Poginuo istaknuti stolnotenisač

Iz Saveza i kluba opraštaju se od svog kolege

Hrvatski stolnoteniski savez potvrdi je tužnu vijest. U tragičnoj nesreći u srijedu navečer preminuo je Luka Otočan (28), dugogodišnji stolnotenisač, član i potpredsjednik STK Jadran iz Poreča.

'Dragi stolnotenisači i prijatelji, nažalost moramo objaviti tužnu vijest da nas je jučer tragično napustio naš kolega i potpredsjednik STK Jadran, naš Luka. Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo.

Luka je bio aktivni stolnotenisač u našem klubu dugi niz godina. Pomagao je treneru i nikad mu ništa nije bilo teško. Pogođeni tugom izražavamo duboku sućut zbog gubitka dragog Luke njegovoj obitelji, rodbini i prijateljima. Pozivamo vas da se snagom svoga duha minutom šutnje sjetite svojih susreta s Lukom te se prisjetite njegovog života čiji smo dio i mi bili.

Dragi Luka počivao u miru Božjem i hvala ti za sve sto si činio za nas!', stoji u objavi Lukinog kluba.

Vaša reakcija na temu