Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bjelica: Osijek vjeruje u sustav, a VAR nije smanjio diskusije i polemike!

Bjelica: Osijek vjeruje u sustav, a VAR nije smanjio diskusije i polemike!

Mogu ja reći da smo mi bolji od Barcelone - odgovorio je Zoranu Mamiću

Trener Osijeka Nenad Bjelica na današnjoj presici je upitan za komentar priopćenja iz Dinama, svog bivšeg kluba..

- Ne bih komentirao postupke drugih. Oni to tako vide, treba poštivati mišljenje svakoga. Mi smo apsolutno fokusirani sami na sebe. Dok budem trener i sportski direktor Osijeka, nećemo pisati nikakva priopćenja protiv bilo koga. Mi jednostavno svojim ponašanjem želimo doprinijeti normalizaciji odnosa u Hrvatskoj. Nisam nijednom komentirao suđenje u HNL-u i Europi dok sam bio trener Dinama. Tako će biti dok god budem trener Osijeka, a tako će i moji igrači. Apsolutno vjerujemo u sustav. VAR je tu koji smanjuje mogućnost pogreške iako sam ja protiv tehnologije. Kao što vidite, ona nije smanjila diskusije ni polemike, zato sam ranije govorio da sam protiv - tvrdi Bjelica pa nastavlja:

Ipak, izgleda kao da je zaboravio na sve to.

- Još postoje teorije zavjere. Nikad nisam bio protiv sudaca niti ću biti. Oni griješe u korist jednih ili drugih, kao što griješe i igrači ili mi, jedino što su pod prevelikom lupom. Svaka njihova greška tumači se kao teorija zavjere. Jedan tjedan protiv jednog, drugi tjedan protiv drugog kluba. Ispada da su svi bili u teoriji zavjere i pitate se što je tu istina. Možda će griješiti protiv nas, ali to je nogomet i događa se i u puno većim ligama. Osijek će biti primjer svima u tome i zabranjeno je komentiranje suđenja, što ne znači da se mi nećemo boriti za klub i dati sve od sebe, pa i vršiti pritisak na suca tijekom utakmice. Ali kad utakmica završi, tu je kraj pritisaka. Poslije utakmice nećemo komentirati suđenje - kaže.

Zoran Mamić je rekao da Hajduk ima najkvalitetnije pojedince u ligi poslije Dinama.

- Moramo poštivati mišljenje drugih ljudi. Ne mora to biti isključivo istina. Mogu ja reći da smo mi bolji od Barcelone, ali to ne mora biti istina - pomalo je sarkastičan bio Bjelko pa nastavio:

- Cijenimo njihovo mišljenje, rezultati pokazuju na terenu tko je tko. Pokušat ćemo na terenu davati odgovore sviga. Imamo dobru i balansiranu momčad. Stabilan klub iza kojega stoje navijači. Imamo dobre medije, financijsku stabilnost i sve preduvjete da budemo uspješni. Naravno da smo mi u nekim stvarima daleko ispod Dinama, ali na terenu, 90 minuta, 11 protiv 11, možemo se nositi sa svakim protivnikom. Tjedan prije rekli su da je Rijeka pa onda da je Hajduk. Poštujem to, ali mi znamo svoju snagu. To što tko priča su njihova mišljenja koja ne moraju biti istina. Svatko to vidi drugačije.

Vaša reakcija na temu