Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bradarić: Moja fizička sprema je na visokoj razini

Bradarić: Moja fizička sprema je na visokoj razini

Bradarić bi mogao debitirati već na gostovanju kod Valencije

Filip Bradarić u nedjelju je već bio u kadru Celte. Bivši veznjak Hajduka s klupe je odgledao remi momčadi iz Vige u 21. kolu Primere protiv Eibara (0:0). Bradarić je u ponedjeljak predstavljen u Vigu i tako je postao peti Hrvat u Celti. Prije njega stanovnici Viga su bili Goran Jurić, Zvonimir Boban. Stipe Andrijašević i Danijel Pranjić

- Lako ću se i brzo prilagoditi. U posljednje vrijeme sam igrao na mjestu defenzivnog veznog igrača u sustavima 4-1-4-1 i 4-2-3-1, ali mogu se prilagoditi na razne pozicije u sredini terena - rekao je Bradarić na predstavljanju, a zatim dodao:

- U Hrvatskoj imamo dvije predsezone, zimi i ljeti. Nakon 20 dana odmora u zimskoj stanci trenirao sam posljednja tri tjedna. Moja fizička sprema je na visokoj razini, iako mi još malo nedostaje da budem u top formi. S Hajdukom sam igrao prijateljske utakmice, vrlo brzo ću biti spreman za utakmice.

Bradarića je nahvalio i bivši srpski igrač Milorad Ratković koji sada radi u sportskom odjelu Celte.

- Tehnički je dotjeran igrač. Dobar je u pozicijskoj igri i ima veliki kapacitet u kreiranju igre. Može dati puno i obrambeno i napadački. Ima dobar udarac i pregled igre, dobro se uklapa u ono što nam treba trenutno - rekao je Ratković.

Celta je trenutno 18. momčad lige, a Bradarić bi mogao debitirati već u subotu na gostovanju kod Valencije.

Vaša reakcija na temu