Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Burić: Nije mi bitno zove li se netko Balić, Vlašić ili Janković, zamjenu sam napravio isključivo iz taktičkih razloga

Burić: Nije mi bitno zove li se netko Balić, Vlašić ili Janković, zamjenu sam napravio isključivo iz taktičkih razloga

Moja je momčad danas dobro krenula u utakmicu

Hajdukov trener Damir Burić nakon utakmice je rekao:

- Mislim da je moja momčad danas dobro krenula u utakmicu, ali nije bilo dobro što je protivnik iz prve šanse odmah dao gol. Nakon toga su naši igrači psihološki klonuli, ali pored svega toga kad pogledam 90 minuta ne mogu momčadi ništa zamjeriti. Izbacijli su zadnji atom snage, a igrači Libereca su se valjali po terenu i zadržavali igru. Žalim još od prve utakmice da nismo dali gol, danas nismo imali puno šansi, a svi mi kažu trebao biti penal za nas, ali ja to nisam mogao vidjeti...

Potom je dodao:

- Mogu kazati da je Slovan jako iskusna, čvrsta i sretnija momčad od nas. Mogli smo od njih naučiti kako se zadržava igra i razbija tempo utakmice.

Potom je upitan o zamjeni Balića, a spomenuto je i da je ovo neuspjeh. 

- Je li neuspjeh što smo došli do čega smo došli. Napravili smo taktičku izmjenu, u tom trenutku nam je trebao igrač koji je jak u glavi na prekide. Promijenili smo sustav igre, stavili Jeffersona i Caktaša na zadnje vezne, a Balić ne može igrati po strani kao Maloku i to je bila taktička izmjena. U tom trenutku ne gledam zove li se netko Vlašić, Balić ili Janković.

Je li razočaran?

- Da, ja sam prvi razočaran, očekivao sam više šansi i pritiska na gol, ali nešto se pita i protivnika. Mi smo dali sve od sebe. Moram kazati da je Slovan jako iskusna momčad, u stanju su primiriti igru, na tome im zavidim, ali se ne bih mijenjao. Mi smo na dobrom putu i sretan sam što vodim momčad koju vodim. Ako su pobijedili dva puta, onda su bolja momčad kad se gleda rezultatski.

Potom je kazao da je za njega Vlašić igrao dobro, te da je Hajduk u atmosferi punog Poljuda ipak imao šansi...

- Kod igrača je možda postojala prevelika želja, mi smo se dobro nosili, nismo se predali. Imali smo prečku Roguljića, još nekoliko opasnih udaraca, a podsjetite me što su to oni zapucali? Svi smo mi razočarani i ja skupa s vama, ali moramo biti objektivni u svemu ovome.

Vaša reakcija na temu