Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr Damir Burić: Sretno i spretno smo izvukli bod

Damir Burić: Sretno i spretno smo izvukli bod

U drugom poluvremenu smo neke stvari popravili, ali ne toliko da budemo zadovoljni

Hajduk je na Maksimiru remizirao s Dinamom rezultatom 1:1. Trener 'bijelih' Damir Burić dao je svoje viđenje današnjeg derbija.

- Zadovoljni smo s bodom. Došli smo s ogromnim problemima što se tiče priprema za ovu utakmicu. Tako smo i izgledali u prvim minutama. Imali smo sreće u svemu tome. Vidjeli ste da je Dinamo imao više kvalitete u svojim redovima te su jako dobro koristili međuprostor. Mi nismo djelovali ni organizirano, ni dobro. U drugom poluvremenu smo neke stvari popravili, ali ne toliko da budemo zadovoljni. Mislim da možemo bolje. Sretno i spretno smo izvukli bod.

Igra Josipa Bašića?

- Bilo je svega. Dobrih i loših momenata. Imamo sada sedam dana da se optimalno pripremimo za utakmicu.

Kalik?

- Igrao je jako dobro i djelovao je agresivno. Šteta žutog kartona jer je visio opasno. S njim su dobro djelovali i Jurić i Caktaš. Iz naših mogućnosti mi smo izvukli što možemo. Treba naglasiti da je Dinamo momčad koja igra Ligu prvaka.

Ljubić prvo ime susreta...

- Pokazao je mirnoću i izvanredne reakcije. Drago nam je da je potpisao ugovor i da je s nama. Vratili smo ga iz druge momčadi nakon toga i pokazao je da je naša budućnost i perspektiva. Ove dvije utakmice protiv Dinama su potvrda njegove kvalitete.

Koliko vam znači bod za mir?

- Gledam isključivo za klub. Bod je za momčad i vjera da mogu protiv ovako jakih protivnika. Oba stopera su nam kažnjena za Rijeku pa ćemo morati improvizirati. Nemamo možda širinu kao Dinamo pa moramo improvizirati. Osjeti se kad ne igra npr. Juranović, Bradarić i drugi prvotimci. Do Rijeke se nadam da ćemo odraditi dobre pripreme. Kod nas nema mira i trudimo se uvijek izvući maksimum iz ove momčadi. Na početku sezone nitko ne bi stavio kunu na nas da ćemo biti prvi ili drugi, već su nas stavljali na četvrto, peto mjesto.

Vaša reakcija na temu