Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Dinamo minimalno slavio u baroknom gradu

Dinamo minimalno slavio u baroknom gradu

Bodovno su se izjednačili s Rijekom

U utakmici 9. kola SuperSport HNL-a Varaždin je na domaćem terenu poražen od Dinama 0:1.

Već u petoj minuti Varaždin je imao svoju najbolju priliku na susretu. Novak Tepšić neometano je zapucao glavom nakon kornera i pogodio vratnicu, a lopta se po gol-liniji otkotrljala Danijelu Zagorcu u naručje. 

Vidjeli smo potom nekoliko prilika na obje strane, ali Dinamo je bio efikasniji. U 35. minuti mrežu je zatresao Juan Cordoba na asistenciju Martina Baturine

U drugom poluvremenu nismo vidjeli puno toga. Domaćini su pred kraj krenuli po izjednačenje, ali Zagrepčani su zadržali svoju minimalnu prednost i osvojili sva tri boda. 

S ovom pobjedom Dinamo se bodovno izjednačio s Rijekom. Obje momčadi imaju 19 bodova, dok Hajduk ima 18 i utakmicu manje u odnosu na njih. U sljedećem kolu, koje je na rasporedu poslije reprezentativne stanke, Dinamo će gostovati kod Istre. 

Varaždin je još uvijek četvrti, a za dva tjedna ugostiti će Goricu. 

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu