Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HGSS Split HGSS još uvijek traga za Amerikankom koja je nestala na području Klisa

HGSS još uvijek traga za Amerikankom koja je nestala na području Klisa

Svaki trag joj se gubi od 19. rujna

Splitski HGSS i ove nedjelje nastavila je potragu za 50-godišnjom američkom državljankom koja je nestala na području Klisa, točnije Kočinjem brdu.

Podsjećamo, još 19. rujna zaprimljena je informacija o nestanku Nadie Aleotti Young, rođene 1974. godine, kada je HGSS izašao na teren.

'Tijekom proteklog vremena pretražen je velik teritorij između Klisa i Konjskog, uz veliki angažman brojnih članova Stanice Split, vanjskih suradnika ispostava, K9 timova, pilota bespilotnih letjelica, kao i pripadnika MUP-a te vatrogasaca.

I ove nedjelje intenzivno se tragalo s ljudstvom te uz pomoć potražnih pasa i bespilotne letjelice. Potvrđene su pretpostavke, kroz materijalne dokaze, da se osoba kretala na tom teško prohodnom krševitom području unatoč činjenici da je teže pokretna', kažu iz HGSS-a.

Nažalost, nedjeljna potraga nije dala rezultata, no nastavlja se i dalje.

Vaša reakcija na temu