Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić GATTUSO O PUKŠTASU: Nekad imam osjećaj da me ne sluša!

GATTUSO O PUKŠTASU: Nekad imam osjećaj da me ne sluša!

'To je postao velik problem'

Nakon pobjede protiv Šibenika (4:0) trener Hajduka Gennaro Gattuso prokomentirao je 'slučaj Pukštas'. Mladi Amerikanac nije bio u kadru za utakmicu sa Šibenikom jer je dan prije utakmice odradio privatni trening. 

- Jučer je kolao video na kojem on trenira u blizini Splita. Mlad je, radi greške. Sutra je novi dan. Najveći problem s njim je što mislim da on kada sluša mene i moj stožer radi facu kao da nas ne sluša. U nogometu sam 30 godina, moj stožer je osvajao trofeje. Pukštas je platio kaznu, iskreno je primio pogrešku, shvatio što je napravio. Nije išao krasti, išao je trenirati, ali moje pravilo je da se to ne radi dan prije utakmice. Mladi u modernom nogometu najčešće imaju privatnog trenera, to je veliki problem. Ne znam zašto se to događa, tko vrši pritisak na njih. Ne mogu kontrolirati sve te procese i onda se dogode problemi s ozljedama. 

Vaša reakcija na temu