Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Evo kada se Gattusa može očekivati u Splitu

Evo kada se Gattusa može očekivati u Splitu

Talijanski trener će povesti 'bijele' na pripreme

Gennaro Gattuso je novi trener Hajduka, što je jučer službeno objavio i klub s Poljuda.

Za sada još nema predstavljanja, presice, obraćanja javnosti. 'Bijeli' su prvu prozivku i početak priprema zakazali za srijedu, 19. lipnja. Gattuso može mijenjati ranije utvrđene termine, ali ostane li sve kako je prethodno planirano, on bi se u Splitu prvi put trebao obratiti javnosti neposredno pred početak priprema.

Do tada će prikupiti još informacija o novoj sredini u koju dolazi,  momčadi, kadru s kojim raspolaže, a na pojačanjima se već radi. Sportski direktor Nikola Kalinić je zasukao rukave, te nakon trenera koji je veliko nogometno ime, planira bitno osvježiti igrački kadar. 

Vaša reakcija na temu