Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Gattuso se u reprezentativnoj stanci odlučio na zanimljiv potez

Gattuso se u reprezentativnoj stanci odlučio na zanimljiv potez

Očito misli da je to potrebno

Hajduk je na reprezentativnu stanku otišao kao vodeća momčad HNL-a, a trener 'bijelih' Gennaro Gattuso odlučio je igračima dati nekoliko slobodnih dana. 

Nakon što su u nedjelju 6. listopada na Poljudu svladali Šibenik (4:0), hajdukovci su dobili tri slobodna dana: ponedjeljak, utorak i srijedu. Treninzima su se vratili prošli četvrtak, a nakon što su trenirali u petak i subotu, dobili su još dva slobodna dana. 

Nedjelja i ponedjeljak 'off', a danas se vraćaju u trenažni proces i pripreme za susret sa Slaven Belupom u nedjelju u Koprivnici. 

Nakon duže vremena treninzima se priključio Aleksandar Trajkovski. Makedonski napadač posljednji nastup ubilježio je krajem kolovoza protiv Osijeka. 

Vaša reakcija na temu