Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GORAN MILOVIĆ: Nakon Koprivnice je trebalo više vremena za osvježenje, Livaja se danas priključuje treninzima

GORAN MILOVIĆ: Nakon Koprivnice je trebalo više vremena za osvježenje, Livaja se danas priključuje treninzima

'Ovo su one utakmice u kojima su tri boda unaprijed upisana'

Pomoćni trener Hajduka Goran Milović u izjavi za Hajduk Digital prokomentirao je nadolazeću utakmicu s Rudešom koja se na Poljudu igra u subotu (19.10 sati). 

- Možemo očekivati Hajduk koji će napasti od prve minute, kao što smo napravili u Koprivnici. Želimo pokušati što prije postići pogodak i odvesti utakmicu u našem smjeru. Tako se i pripremamo. Sigurno će biti teško. Ovo su one utakmice u kojima su tri boda unaprijed upisana. Takvih utakmica nema, protiv nikoga se ne smije ući lagano. Na tragu smo da krenemo jako, agresivno i da kroz kontrolu pokušamo doći do što više šansi - rekao je Milović, a zatim dodao:

- Imali smo dugačak put do Koprivnice i nazad. Trebalo je više vremena za osvježenje. Danas ćemo imati trening na širem prostoru da malo pohvatamo dimenzije terena, da se igrači dosta rastrče. Radit ćemo na planu da dobiju dojam kako će utakmica izgledati.

Kakav je zdravstveni bilten?

- Malo se poboljšava. Danas bi se treningu trebao priključiti Marko Livaja. Polako ćemo ga vraćati u trenažni proces, ne želimo ništa riskirati. Nadam se da će do utakmice zdravstveni bilten biti još bolji.

Što znate o Rudešu?

- Matematički su ispali iz Prve HNL. Sigurno će puno igrača biti slobodno na ljeto te imaju individualan motiv da se pokažu protiv Hajduka i da pokušaju naći novi angažman. Hajduk je svakome motiv, bez obzira ima li utakmica rezultatski imperativ. Nažalost, opet nema publike. Morat ćemo se dodatno motivirati da utakmicu stavimo pod našu kontrolu i da ne dozvolimo iznenađenja - zaključio je Milović.  

Vaša reakcija na temu