Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Hajduk objavio cjelovite snimke iz VAR sobe: 'Tražimo što hitnije očitovanje od Marijana Kustića i Bruna Marića!'

Hajduk objavio cjelovite snimke iz VAR sobe: 'Tražimo što hitnije očitovanje od Marijana Kustića i Bruna Marića!'

Reakcija s Poljuda na aktualnu temu

Hajduk je u svojim vijestima objavio cijele snimke iz VAR sobe sa spornih situacija iz dvoboja u Varaždinu. Možete ih vidjeti na HDTV.

Hajduk je zatražio očitovanje od predsjednika HNS-a Marijana Kustića i predsjednika Komisije sudaca Bruna Marića.

- Poštovani g. Marić, u javnosti su dana 27. veljače 2024. godine puštene snimke iz kojih je razvidno da VAR soba na utakmici 24. kola SuperSport HNL-a Varaždin - Hajduk, koja se odigrala na stadionu Varteks, nije mogla utvrditi da se igrač HNK Hajduk Filip Uremović u 78. minuti nalazio u zaleđu, a što navode i sami VAR suci u svojoj komunikaciji na temelju dostupnih snimki. Slijedom navedenog, molimo za žurno pojašnjenje na temelju čega je promijenjena odluka glavnog suca utakmice Frana Jovića kojom je poništen već priznati gol Marka Livaje za vodstvo HNK Hajduk. Molimo također žurno pojašnjenje za situaciju kod postignutog pogotka NK Varaždin u 40. minuti susreta te situaciju iz 61. minute u kojoj je vidljivo da igrač Varaždina u duelu s igračem HNK Hajduk Rokasom Pukštasom dotiče loptu rukom. S obzirom na to da je u javnost puštena komunikacija sve tri sporne situacije, molimo što hitnije Vaše očitovanje kao predsjednika Komisije nogometnih sudaca HNS-a.

- Poštovani g. Kustić, u javnosti su dana 27. veljače 2024. puštene snimke komunikacije sudaca iz VAR sobe s utakmice 24. kola SuperSport HNL Varaždin - Hajduk. Primite na znanje da smo zatražili službeno očitovanje predsjednika Komisije nogometnih sudaca HNS-a g. Bruna Marića te od Vas očekujemo s obzirom na nejedinstvenost Komisije u prethodnim kolima i očigledne nepravilnosti koje mogu utjecati na regularnost natjecanja, da poduzmete radnje koje su u Vašoj ovlasti kao predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Vaša reakcija na temu