Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr I Hajduk objavio odlazak Reića, Kavelj također transferiran, Nazor i Vrcić na posudbi

I Hajduk objavio odlazak Reića, Kavelj također transferiran, Nazor i Vrcić na posudbi

Službene vijesti s Poljuda

HNK Hajduk i NK Lokomotiva dogovorili su transfer 18-godišnjeg veznjaka Duje Reića koji karijeru nastavlja u zagrebačkom klubu, objavio je službeno Hajduk. 

Reić je prošao sve kategorije Hajdukove Akademije, a do nedavno je nastupao za juniorsku momčad Bijelih. Posebno možemo istaknuti njegov igrački doprinos u generaciji koja je došla do finala Lige prvaka mladih. 

S HNK Šibenik dogovoren je transfer Ante Kavelja te 19-godišnji veznjak karijeru nastavlja u klubu sa Šubićevca. 

Kavelj je u kadetskom uzrastu stigao na Poljud iz RNK Split i također je bio član generacije koja je igrala u finalu Lige prvaka mladih. Za seniorsku momčad igrao je u tri prijateljske utakmice, a prošle sezone nastupao je na dvojnoj registraciji za Solin. 

Dodajmo da su danas dogovorene i dvije posudbe, 20-godišnji napadač Krešimir Nazor do kraja sezone igrat će za GOŠK iz Dubrovnika, a 19-godišnji napadač Jere Vrcić do siječnja će igrati na posudbi u Croatiji iz Zmijavaca. 

Vaša reakcija na temu