Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Juventus spasio bod iz jedanaesterca u 89. minuti

Juventus spasio bod iz jedanaesterca u 89. minuti

Ivan Perišić je odigrao 72 minute

U derbiju 9. kola talijanske Serie A Inter je na San Siru podijelio bodove s Juventusom (1:1).

Prvi pogodak na susretu postigao je Edin Džeko u 17. minuti, nakon što se odlično snašao u šesnaestercu poslije vrlo dobro udarca turskog reprezentativca, Hakana Calhanoglua. U 87. minuti susreta glavni sudac Maurizio Mariani je uz pomoć VAR-a pokazao na najstrožu kaznu nakon što je Denzel Dumfries startao na nogu Alex Sandra. S bijele točke precizan je Paulo Dybala koji bez problema šalje loptu iza leđa Samira Handanovića.

Ivan Perišić upisao je 72 minute, dok je Marcelo Brozović odigrao cijeli susret. 

Inter je ovim rezultatom ostao na 3. mjestu tablice, dok je 'Stara dama' produžila svoj niz od 9 neporaženih utakmica u svim natjecanjima te se popela na 6. mjesto.

 

Vaša reakcija na temu