Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LUKŠA JAKOBUŠIĆ: Hajdukov put su većinom domaći igrači i stranci koje ne morate guglati da vidite gdje su igrali!

LUKŠA JAKOBUŠIĆ: Hajdukov put su većinom domaći igrači i stranci koje ne morate guglati da vidite gdje su igrali!

'Sve što ima prefiks 2 i izaziva toliki interes nije dobro'

Lukša Jakobušić dotaknuo se i aktualnog trenutka Hajduka koji nije blistav nakon poraza u Varaždinu.

- Možda ću se i ja trebati malo korigirati. Očigledno je to duži proces. Trebat će više vremena nego što sam ja osobno mislio. Tu sam mjesec i pol dana, nije to neki veliki rok. Trebat će vremena svima nama, ali to je jedan proces koji će potrajati - rekao je predsjednik Hajduka, a zatim se dotakao promjene na klupi Hajduka II gdje je Goran Sablić zamijenio Marija Despotovića.

- Sve što ima prefiks 2 i izaziva toliki interes nije dobro. Gospodin Despotović je bio vrlo korektan, radio je svoj posao četiri godine. Mislimo da tu ima prostora, htjeli bi vidjeti je li do struke. U sljedećih šest mjeseci ćemo vidjeti kako će to izgledati s nekim tko će dati dodatnu energiju koja može pratiti nas i vidjeti onda što s Hajdukom II.  Nama je primarni cilj Hajduka II da proizvodi igrače za seniorsku momčad. Ako želimo biti ono što jesmo, a to je Hajduk koji ima većinu svojih igrača, 80-90%, a stranci koji dođu da ih ne morate guglati i tražiti gdje su igrali. Onda je to put - zaključio je Jakobušić.

Vaša reakcija na temu