Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Lukša Jakobušić otvoreno o reprezentaciji na Poljudu i odnosu s HNS-om...

Lukša Jakobušić otvoreno o reprezentaciji na Poljudu i odnosu s HNS-om...

'Nismo mi najpametniji, nisu ni oni'

Novi predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić dotakao se odnosa s HNS-om i nadolazećog susreta hrvatske reprezentacije na Poljudu s Portugalom. 

- Mi nemamo drugu državu, nego Hrvatsku. Hajduk će dati tehničku pomoć reprezentaciji da igra na Poljudu. Ne samo sad, nego kad god treba. Oko toga nema dvojbe. Ono što vas zanima tko je s kim sjeo. Predsjednik Hajduka mora biti u loži na Poljudu. Čak i ako je koncert klapa. Ali, ja s obzirom na moment nisam ni prije bio, neću ni sada. Nisam u institucijama HNS-a. Bit ću na istoku, ako ne bude gledatelja, bit ću doma. Odnosi s HNS-om? Nismo mi najpametniji, nisu ni oni. Mi smo glasni pa onda drugi ne idu za tim. Tko pametan može da pravomoćno osuđena osoba bude u nekom klubu ili udruzi? S obzirom na značaj HNS-a nije tamo mjesto ni nepravomoćno osuđenim osobama. Tu mora biti nulta tolerancija. Ne mogu biti dvostruka mjerila. Mi ćemo tražiti svoje pravo i nećemo odustati od njega. Volio bih da imamo gore ljude. Ne znaju više ljudi što bi mislili - rekao je Jakobušić.

Vaša reakcija na temu