Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Modrić: Najveći mi je ponos igrati za Hrvatsku, sretan sam da me u ovim godinama izbornik želi

Modrić: Najveći mi je ponos igrati za Hrvatsku, sretan sam da me u ovim godinama izbornik želi

'Trebam slušati svoje tijelo i vidjeti što se događa od utakmice do utakmice'

Na presici uoči utakmice s Portugalom Luka Modrić je rekao:

- Nije bitno koliko sam se lomio oko odlaska iz reprezentacije. I dalje sam tu i motiviran sam kao i prije. Najveći mi je ponos igrati za Hrvatsku. Sretan sam da me u ovim godinama izbornik želi i da je Savez sretan što sam tu. Mislim da mogu pomoći i tu sam za što god treba. Daleko je SP u Americi. Ne želim ništa planirati unaprijed. Ne znam koliko je to realno iz ove perspektive. Cilj je odraditi što bolje Ligu nacija. Trebam slušati svoje tijelo i vidjeti što se događa od utakmice do utakmice.

Još je dodao:

- Euro nije završio na način kakav smo očekivali. Cilj nam je bio prolazak grupe. S pravom smo imali velika očekivanja. Stvorila se velika euforija. Nekad u nogometu stvari ne idu onako kako svi želimo. Dali smo sve od sebe. Želimo sad odigrati dobar turnir Lige nacija. Nadamo se da možemo ponovo do Final Foura. Želimo da se što više igrača nametne i isprofilira za budućnost i kvalfifikacije za Svjetsko prvenstvo.

O Portugalu je kazao:

- Očekuje nas težak protivnik. Portugal nam nije ležao do one zadnje prijateljske. No ovo je drugačije jer je natjecateljska utakmica. Nadam se da ćemo biti pravi, imamo sve preduvjete da budemo rastrčani i borbeni. Nadam se da ćemo biti dobri i prikazati Hrvatsku u pravom svijetlu.

Vaša reakcija na temu