Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Navijači se od jutros testiraju uoči susreta s Lokomotivom

Navijači se od jutros testiraju uoči susreta s Lokomotivom

Cijena testiranja iznad terena Otvorene škole iznosi 50 kuna za sve

Navijači Hajduka se od jutros testiraju uoči utakmice 10. kola HT Prve lige protiv Lokomotive, koja je na rasporedu u nedjelju u 19.05 sati.

Organizirani su punktovi za antigenska testiranja za navijače na sljedećim lokacijama:

- Na Turskoj Kuli:

1) subota 25. rujna od 14 do 20 sati

2) nedjelja 26. rujna od 9 do 19 sati. 

Napomena: Cijena testiranja na Turskoj kuli bit će 80 kn za sve koji nisu cijepljeni, a 50 kn za one koji su cijepljeni prvom dozom ili cjepivom koje se daje u jednoj dozi, a kojima od cijepljenja nije prošlo dovoljno dana da bi dobili EU digitalnu COVID potvrdu. 

Iznad pomoćnih terena na Poljudu gdje će biti prisutno više punktova:

1) subota 25. rujna od 9 - 19 sati

2) nedjelja 26. rujna od 9 do 19 sati. 

Napomena: Cijena testiranja iznad terena Otvorene škole iznosi 50 kuna za sve. Plaćanje je moguće gotovinski i kartično. 

Punkt Makarska - Ante Starčevića 30 (Autobusni kolodvor):

1) subota 25. rujna od 9 - 19 sati

2) nedjelja 26. rujna od 9 do 19 sati. 

Punkt Podstrana - Ulica Mile Gojsalić 1 (Petričevo)

1) subota 25. rujna od 9 - 19 sati

2) nedjelja 26. rujna od 9 do 19 sati. 

Prema Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama na utakmicu mogu svi oni koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, što uključuje:

 Osobe koje su cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) te osobe koje su cijepljenje s dvije doze različitih cjepiva koja se primaju u dvije doze (npr. osoba je primila prvu dozu cjepiva AstraZeneca, drugu Pfizer). Potvrda će u oba slučaja biti valjana 270 dana od dana cijepljenja drugom dozom.

- Osobe koje su cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 15. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 270 dana od dana cijepljenja.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.

- Potvrdu mogu zatražiti i osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test. Potvrdu mogu zatražiti od dana cijepljenja, a potvrda će im biti valjana 270 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

-  Osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare