Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka NENAD BJELICA: Zaostatak nije mal, ali sve je u našim rukama!

NENAD BJELICA: Zaostatak nije mal, ali sve je u našim rukama!

'Nema se vremena trenirati, igramo svako tri-četiri dana'

U 11. kolu HNL-a Dinamo je na Maksimiru poražen od Osijeka (2:4). Trener 'modrih' Nenad Bjelica nakon poraza od svog bivšeg kluba rekao je:

- Prije svega čestitke Osijeku na zasluženoj pobjedi. Voda je u cijeloj utakmici išla na njihov mlin. Da je Baturina realizirao šansu za 2-0 otišlo bi drugačije, zatim smo primili dva gola kakva ne smijemo, a nakon naših pogrešaka primili još i treći… Moramo puno raditi da budemo defenzivno stabilniji nego što jesmo. Mi zabijamo golove, danas smo bili dva, ali moramo shvatiti da se obrana igra s 11 igrača, kao i napad - rekao je Bjelica, a potom prokomentirao činjenicu da je Dinamo u prvenstvu primio 15 golova u 11 utakmica.

- To je užas! Ako se sjetite koliko je Dinamo primao golova u mom prvom mandatu… To je užas, užas. Igramo svaka tri-četiri dana, nema se vremena trenirati, to je tako kad se uzme momčad u pola sezone, preuzme se taj rizik da se neće trenirati… U Ligi prvaka smo shvatili kako se moramo braniti, u HNL-u još nismo.

Zaostajete za Hajdukom sedam bodova...

- To nije mali zaostatak, no moramo se baviti svojim utakmicama i pobjeđivati ih, a ne gledati Hajduk. Činjenica je da se s Hajdukom još triput sastajemo, dakle sve je još u našim rukama, ali moramo se fokusirati na HNL - zaključio je Bjelica. 

Vaša reakcija na temu