Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NEVIĐENI KAOS: Suspendirano prvenstvo u svim ligama jer je postavljena bomba sucu ispod automobila!

NEVIĐENI KAOS: Suspendirano prvenstvo u svim ligama jer je postavljena bomba sucu ispod automobila!

Savez je obznanio da se prvenstvo prekida do daljnjega

Kakav kaos na Cipru! Do daljnjega je suspendirano prvenstvo u svim ligama i pitanje je kada će igrati. Razlog? Nepoznati počinitelji postavili su bombu ispod automobila suca Andreasa Konstatinoua.

Samo ludom srećom nije bilo žrtava, a odmah su reagirali njegovi kolege suci te objavili kako do daljnjega neće suditi. Savez je obznanio da se prvenstvo prekida do daljnjega, a ovaj čin zgrozio je ciparsku javnost.

Konstatinou je doživio žestoke kritike čelnika AEL Limassola nakon ogleda sa Doxom (2:2) igranog 3. siječnja. Uz to se uz njegovo ime veže i jedna sumnjiva kup utakmica koja je navodno bila namještena od strane kladioničarske mafije. 

Vaša reakcija na temu