Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr O Filipovoj posudbi, dolasku Jradija i prodaji Futacsa...

O Filipovoj posudbi, dolasku Jradija i prodaji Futacsa...

Kako sada stvari stoje, 'bijelima' je u odnosu na kupnju važnije realizirati još koji izlazni transfer

Steliano Filip za sada nije na pragu odlaska na posudbu u Legiju iz Varšave. Vijest se proširila nakon što su o tome pisali neki poljski mediji, a cijela priča čak i zvuči logično s obzirom na priču Hajdukovih lijevih bočnih, no do danas na Poljudu nitko za tu opciju nije ni čuo, a kamoli da je na pragu nekakva realizacija.

Što se tiče Bassela Jradija, njegovo je ime u eter izašlo još uoči prve presice na početku priprema. On jest želja Hajduka, kontakt je uspostavljen, ali ništa se proteklih tjedana ni milimetra nije pomaklo. 'Bijeli' bi, naime, za njega Stromsgodsetu u ovom trenutku trebali platiti odštetu, što nije opcija, pogotovo stoga što je Jradi na zimu slobodan igrač. Dakle, Jradi je 'in', ali pitanje je hoće li se i kada realizirati.

Također, u Hajduku u ovom trenutku ne barataju ni s ponudom Osijeka za Marka Futacsa. Postojao je usmeni upit prije mjesec dana, ali sve je ostalo na tome. Barem prema našim saznanjima.

Kako sada stvari stoje, 'bijelima' je u odnosu na kupnju važnije realizirati izlazni transfer još nekoga od 34 igrača koje Kopić trenutno ima na pripremama u Sloveniji. 

Vaša reakcija na temu