Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr ODLAZAK S POLJUDA: Veznjak druge momčadi Hajduka se pridružio Ibričiću i Mujanu

ODLAZAK S POLJUDA: Veznjak druge momčadi Hajduka se pridružio Ibričiću i Mujanu

Na Poljudu je proveo dvije sezone

Marko Martinović odlazi s Poljuda. Bivši veznjak druge momčadi 'bijelih' karijeru nastavlja u slovenskim Domžalama. Martinović ima 19 godina, a u Hajduk je stigao u ljeto 2018. godine iz Benfice. 

Sada je odlučio potražiti novi izazov u karijeri. U novoj sredini će mu suigrači biti bivši igrači Hajduka Tonći Mujan i Senijad Ibričić.

- Dolazim u klub koji je u prošlosti pokazao da računa na mlade nogometaše. U drugoj momčadi Hajduka je došlo do promjene generacije, pa je prelazak u uredno okruženje gdje su odlični uvjeti za razvoj zaista dobrodošao. Najviše uživam igrati na poziciji prednjeg veznog. Dat ću sve od sebe da osiguram mjesto u početnom sastavu - rekao je Martinović koji je sa slovenskim prvoligašem potpisao trogodišnji ugovor.

Vaša reakcija na temu