Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot OKO SOKOLOVO: Istra je oštećena na Poljudu u tri situacije!

OKO SOKOLOVO: Istra je oštećena na Poljudu u tri situacije!

Sudačka ekspertiza u emisiji Stadion

Sudački ekspert Marijo Strahonja u HRT-ovoj emisiji Stadion analizirao je sudačke procjene u 35. kolu HNL-a. Susret na Poljudu između Hajduka i Istre sudio je Zdenko Lovrić iz Đakova. 

- Istra je u 13. minuti trebala dobiti kazneni udarac. Što se tiče jedanaesterca za Hajduk, iz sudačke perspektive mogu shvatiti da je prepoznao minimalni kontakt. Sjajno je reagirala VAR soba, no glavni sudac je ostao kod svoje odluke. Ovdje definitivno nema nikakvog elementa za kazneni udarac. 

Prokomentirao je Strahonja i isključenje Mahmouda. 

- Kod prvog žutog kartona sudac je trebao biti tolerantniji. Pogodak izaziva emociju. Drugi karton je isto pogrešan, to nije bio prekršaj za javnu opomenu. 

Vaša reakcija na temu