Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Provjerite što je Dambrauskas rekao prije prve prozivke

Provjerite što je Dambrauskas rekao prije prve prozivke

Kaže da u ovom periodu ima nekoliko igrača pozitivnih na Covid

Hajdukov trener Valdas Dambrauskas obavio je danas prozivku.

- U ovom periodu smo imali nekoliko igrača pozitivnih na koronavirus. Postoji Covid protokol koji se mora poštivati, ali situacija je pod kontrolom. Najvažnija stvar je da napredujemo. Znamo što trebamo napraviti. Ovo je krucijalan trenutak za drugi dio sezone. Moramo napraviti dobar posao jer u ožujku i travnju to nećemo moći - rekao je Dambrauskas, a zatim dodao:

- Kada se pogleda učinak u proteklih sedam utakmica otkad sam ja na klupi napredovali smo u mentalitetu, u odnosima između igrača na terenu i izvan njega, u taktičkom smislu i stilu igre. Ali, još uvijek nas čeka dosta posla.

Imate li spisak želja za pojačati momčad?

- To je pitanje za sportskog direktora.

Hoće li se Hajduk pojačati da bude prvak?

- Znam da ljudi žele trofeje i velike stvari, ali moramo ostati mirno na zemlji. Ne želim gledati unaprijed. Pripremamo se za prvu utakmicu nastavka sezone, 29. siječnja u Šibeniku. Ne pričamo o trofejima, samo želimo pobijediti na Šubićevcu. 

U nedjelju navečer ste dobili ovacije na Gripama, a Split vam je darovao dres. Osjećate li da ste još više povezani s ljudima?

- Osjećam to, ali nismo napravili ništa. Nismo ništa osvojili. Četvrti smo na ljestvici. Moramo se fokusirati na stvari, korak po korak. Veliki sam obožavatelj košarke, znam neke igrače Splita i Zvezde. Utakmica se nije razvila u smjeru u kojem smo željeli. Splitu želim uspjeh u ovoj sezoni.

Za Split kažete mi?

- Moramo biti povezani. Znam da oni podržavaju nas, mi njih. Ovaj grad je poznat po nogometu, košarci i vaterpolu. Moramo se držati skupa. Svi oni se bore za titulu, osvajali su ranije naslove prvaka. Za to nam treba podrška grada, regije. Što budemo povezaniji, to ćemo svi biti jači - zaključio je Dambrauskas.

Vaša reakcija na temu