Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rafael Nadal objavio odlazak u mirovinu

Rafael Nadal objavio odlazak u mirovinu

Španjolski tenisač odlučio je zaključiti karijeru

Rafael Nadal objavio je da na kraju aktualne sezone odlazi u mirovinu. Španjolski tenisač svoju je odluku obznanio putem društvenih mreža.

- Pozdrav svima. Ovdje sam da vam javim da se povlačim iz profesionalnog tenisa. Realnost je da su to bile teške godine, posebno posljednje dvije, u kojima nisam mogao igrati bez limita. Očigledno je da je ovo za mene teška odluka. Razmišljanje o njoj mi je uzelo puno vremena, ali donio sam odluku - objavio je Nadal. 

Nadal je osvojio 22 Grand Slam naslova. U 14 navrata slavio je na Roland Garrosu, gdje je apsolutni rekorder. Četiri puta podigao je trofej namijenjen osvajaču US Opena, a po dvije titule dodao je na Australian Openu i na Wimbledonu.

Vaša reakcija na temu