Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Siniša Oreščanin: Moje priopćenje stoji, a nakon toga smo rekli da ćemo se baviti nogometom i to je to

Siniša Oreščanin: Moje priopćenje stoji, a nakon toga smo rekli da ćemo se baviti nogometom i to je to

Bradarić je u planu da bude za Maltu, Posavec ne

Nakon poraza u pripremnom susretu protiv Slaska trener Siniša Oreščanin je rekao:

- Jako dobra pripremna utakmica, puno odgovora smo dobili. Bitno nam je da se uigravamo i da ukomponiramo nove igrače koji su stigli da se lakše prilagode.

Dao je komentar nakon izjave predsjednika Marina Brbića da on ostaje trener.

- Moje priopćenje ste vidjeli, to sve stoji, a nakon toga smo rekli da ćemo se baviti nogometom i to je to. Idemo dalje, nogomet je najbitnija stvar.

Dolček?

- Ok, vidjeli ste i sami. To je mladi reprezentativac, igrač koji je došao iz Slaven Belupa. To je mlad i perspektivan igrač, mislimo da će vrlo brzo Hajduk imati od njega i korist i budućnost.

Dva gola su 'bijeli' primili iz prekida...

- Nismo još radili prekide, mislim da se to vidjelo. Prije Malte ćemo morati to provježbati. Baš sam zadovoljan utakmicom, primili smo dva gola iz prekida, ali polovicom prvog i drugim poluvremenom možemo biti zadovoljni.

Posavec i Bradarić...

- Posavec dolazi tek sutra, dali smo mu produženi odmor, Bradarić je u planu da bude za Maltu, Posavec ne.

U kakvom je stanju Caktaš?

- Caktaš ide dobro, njegovo stanje je sve bolje, ali naš je dogovor da ide postepeno. Naša prognoza je da će on biti u kadru za početak HNL-a.

Vaša reakcija na temu