Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stanić bi trebao postati dopredsjednik, a Brbiću je već iznio svoj prijedlog za sportskog direktora

Stanić bi trebao postati dopredsjednik, a Brbiću je već iznio svoj prijedlog za sportskog direktora

Ništa još nije definirano

Kadrovska križaljka na Poljudu još nije definirana, ali ima novih vijesti. Predsjednik Marin Brbić i dalje kontaktira s Marijom Stanićem, no on nije prvi kandidat za mjesto sportskog direktora, već dopredsjednika. Prevedeno, on bi zamijenio Lukšu Jakobušića, a ne Sašu Bjelanovića, s tim da bi bio zadužen za struku, gdje bi predložio sportskog direktora.

Oko toga se vode pregovori, a Stanić bi želio da to bude Ivan Kepčija, koji je nekoć radio u Dinamu, zatim u Legiji. Despotović, Oreščanin, Gojun… svi bi oni trebali poznavati Kepčiju iz Maksimira, iz perioda kada je Jozak bio šef škole. Kepčijino ime se spominjalo i za Huljajeva mandata, u trenutku kada su u klub trebali doći Stanić i Tudor.

Napomenimo da sa Stanićem još uvijek nije postignut konačan dogovor.

Vaša reakcija na temu