Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka SUDAČKI EKSPERT: Dojma sam da je bilo elemenata za kazneni udarac za Hajduk, ali u cjelini je to bila dobra prezentacija perspektivnog suca!

SUDAČKI EKSPERT: Dojma sam da je bilo elemenata za kazneni udarac za Hajduk, ali u cjelini je to bila dobra prezentacija perspektivnog suca!

'U utakmicu je ušao sigurno i s potrebnim respektom'

Sudački ekspert Goran Tenžera ovako je prokomentirao suđenje Matea Ercega

- U većem dijelu utakmica je bila bez pravog prvenstvenog naboja a time i bez veće težine za suca koji je u istu ušao sigurno i s potrebnim respektom. Tek je nakon smanjenja vodstva Hajduka pa do pogotka Krovinovića u 53. minuti bilo izazovnijih situacija koje je sudac Erceg bez većih problema iskontrolirao, s tim da je mogao pustiti igru kod nekih graničnih duela - rekao je Tenžera, a zatim dodao:

- Ostala je sporna situacija iz 74. minute kada je Pukštas pogurnut u kaznenom prostoru gostiju u prilici za pogodak. Dojma sam da je bilo elemenata za kazneni udarac ali s obzirom na okolnosti, trenutnog rezultata, značaja utakmice nećemo ovu situaciju stavljati u prvi plan ove u cjelini dobre prezentacije ovoga mladog i perspektivnog suca.

Vaša reakcija na temu