Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TO SE ZOVE ODANOST: U četvrtoj su ligi, a prosječno ih gleda više od 18 tisuća navijača!

TO SE ZOVE ODANOST: U četvrtoj su ligi, a prosječno ih gleda više od 18 tisuća navijača!

Klub osnovan 1900. godine izborio je ulazak u viši rang

Alemannia Aachen vraća se u treću njemačku ligu. Četiri kola prije kraja imaju 14 bodova više od Wuppertalera koji ima utakmicu manje, ali iako još nisu matematički osigurali prvo mjesto i ulazak u viši rang jasno je da ih ništa u tome ne može spriječiti. 

Ono što je posebno zanimljivo je velika podrška koju Alemannia uživa u četvrtoj ligi. Prosječno ih 18.407 gledatelja, a rekord su oborili 30. ožujka kada ih je u domaćem ogledu protiv Fortune Koln gledalo 29.500 navijača. 

Alemannia Aachen prije 17 godina igrala je Bundesligu, a nakon ispadanja iz najvećeg ranga njemačkog nogometa uslijedio je pad te su od 2013. godine u četvrtoj ligi. 

Klub osnovan 1900. godine koji je u sezoni 2004/05 igrao i Kup UEFA sada se napokon uspio vratiti u treći rang. S obzirom na navijačku podršku bit će ih zanimljivo pratiti i u idućim sezonama. 

Vaša reakcija na temu