Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Torcida: Tribina sjever mora biti ispunjena najkasnije sat vremena prije derbija

Torcida: Tribina sjever mora biti ispunjena najkasnije sat vremena prije derbija

Okupljanje je u 13.30 ispred kluba navijača

Torcida je uoči derbija s Dinamom objavila sljedeću obavijest:

'Pripadnici Torcide, navijači Hajduka, 

ne treba trošiti riječi na isticanje važnosti derbija koji se igra u subotu na Poljudu, kao ni na naglašavanje našeg zadatka od prve do zadnje minute utakmice. Bodriti naš klub, gromoglasno, srčano i bespoštedno, naša je dužnost i obaveza uvijek, a u utakmicama koje Hajduku slijede, važnija nego ikada! Šalovi u rukama, grmljavina s tribina i neprekidna podrška neka budu siloviti vjetar u leđa igračima protiv maksimirske gube!

Srce, dlan, grlo, šal!

Važno! 

Prije utakmice, od 13.30, okupljamo se na zagrijavanju ispred Kluba navijača gdje će biti postavljeni i šankovi. 

Obavezno: zbog koreografije na stadion ulazimo 2 sata ranije, a tribina sjever treba u potpunosti biti popunjena najkasnije sat vremena prije početka utakmice!!!

…Zgazit ćemo Zagrepčane!'

Vaša reakcija na temu