Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press TKO TO TAMO PJEVA? Natjecatelj osvojio 3000 eura, Vinčić pokazao atletske i vokalne vještine

TKO TO TAMO PJEVA? Natjecatelj osvojio 3000 eura, Vinčić pokazao atletske i vokalne vještine

Zanimljiva epizoda

Natjecatelj Josip Grubešić iz Karlovca u showu 'Tko to tamo pjeva?' osvojio je 3000 eura. Pred samim krajem, odnosno finalnim duetom kojeg izvodi posljednji tajni glas s gostom panelistom, Josip je odlučio odustati i kući odnijeti dotad osvojeni iznos u showu.

U prvoj rundi prvog izazova naziva 'Playback' predstavili su se tajni glasovi kaskader, dirigentica i skladištar, koji su pjevali, odnosno otvarali usta, na snimljenu matricu. Dobri pjevači pjevaju na svoj glas, dok loši pjevaju na tuđi. 

'Skladištar me podsjeća na mene u osmom razredu, stojim ispred ogledala i Eminem, njegovi pokreti i rap me podsjećaju na mene', komentirao je Goran Vinčić, a onda je na nagovor voditelja Frane Ridjana zapjevao s Lukom Nižetićem i gostom Damirom Kedžom njegovu pjesmu 365, obzirom da se i skladištar predstavio upravo tom pjesmom u izazovu. 

'Kaskader - odlična energija, ali kod lipsynca je djelovalo kao da priča, a ne da pjeva. Kod dirigentice čujem da pjeva, a moram priznati da skladištar uopće nije bio u syncu s riječima', kazao je Kedžo, a Gianna i Alka su sugerirale natjecatelju da eliminira dirigenticu, što je on i učinio, no što se pokazalo pogrešnim jer je dirigentica bila dobar glas. 

Prvih 500 eura osvojio je u drugoj rundi ovog izazova kada je između miss fotogeničnosti, knjižničara i klizačice eliminirao klizačicu. Da ne pjeva dobro, najuvjereniji je bio Kedžo. Još 500 eura osvojio je i u trećoj rundi kada su nastupali autolimar, studentica agronomije, latino plesačica. Josip je eliminirao latino plesačicu koja je sve oduševila svojim plesom, a posebno oduševljen bio je Vinčić, koji je na pozornici čak pokušao imitirati latino plesačicu i napraviti špagu. Latino plesačica se u razotkrivanju pokazala kao loš glas.

Vaša reakcija na temu