Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RADOVI NA AGLOMERACIJI Od srijede posebna regulacija prometa na dijelu Ulice don Frane Bulića u Solinu

RADOVI NA AGLOMERACIJI Od srijede posebna regulacija prometa na dijelu Ulice don Frane Bulića u Solinu

Na snazi će biti 20 dana

U tijeku su radovi na izgradnji vodovodne mreže u sklopu projekta 'Projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split - Solin – Rekonstrukcija i dogradnja sustava odvodnje i vodoopskrbe grada Solina i općina Podstrana, Klis i Dugopolje' zbog čega će u dijelu Ulice Don Frane Bulića biti onemogućen tranzitni promet autima, autobusima i teretnim vozilima. Isključivo će biti dozvoljen promet vozilima gradilišta te iznimno stanarima, hitnim službama i javnom prijevozu. Pješački promet kroz zonu izvođenja radova će u svakom trenutku biti omogućen.

'Molimo građane, koji žive istočno i zapadno od zone izvođenja radova, da Ulicom Don Frane Bulića idu od zone odvijanja radova, odnosno prema istoku i zapadu kako je na grafici prikazano. 


Molimo da građani koji žive unutar zone odvijanja radova minimalno korite dio trasa koje su zatrpane (žute zone).

Na grafici ispod je prikazana druga faza izvođenja radova s kojom se započinje 15. svibnja 2024. godine i trajat će 20 dana. 

Sljedeće faze radova će se najavljivati kroz medije i putem obavijesti.

Molimo za Vaše razumijevanje u tijeku izvođenja radova', poručuju investitori.

Vaša reakcija na temu