Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kolakušić: Odluke o hrvatskoj poljoprivredi donose se u Bruxellesu

Kolakušić: Odluke o hrvatskoj poljoprivredi donose se u Bruxellesu

'Najmanje devet hrvatskih predstavnika bit će predstavnici globalističkih politika, koji kao psići rade sve što im kažu'

Čelnik stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić rekao je u Slavonskom Brodu na predstavljanju iste za Europski parlament da moraju imati predstavnike u Bruxellesu jer se tamo donose odluke o hrvatskoj poljoprivredi koju globalističke politike žele oduzeti malim gospodarstvima.

Kolakušić koji na izborima za Europski parlament traži novi mandat krenuo je s predstavljanjem liste i programa iz Slavonije i Slavonskog Broda, ukazavši na važnost Europskog parlamenta za Slavoniju i hrvatskog seljaka.

'Glavne odluke o hrvatskoj poljoprivredi i njezinom opstanku donose se u Bruxellesu, a politika zelene tranzicije u temeljima ima prestanak poljoprivredne proizvodnje', rekao je Kolakušić.

Poručio je da se borba za hrvatsko selo i poljoprivrednika ne može dogoditi bez zajedničke borbe u Europskom parlamentu.

'Najmanje devet hrvatskih predstavnika bit će predstavnici globalističkih politika, koji kao psići rade sve što im kažu, apsolutno sve. Štitili smo granicu, ali oni kažu više ne smijete štititi granicu, morate pustiti sve ilegalne migrante i kriminalce u Hrvatsku', rekao je.

Ukazavši na svinjsku kugu i ubijanje zdravih svinja, rekao je da globalistička EU želi da se poljoprivredna proizvodnja oduzme malim obiteljskim gospodarstvima, te da isključivo mega kompleksi pod njihovom upravom proizvode hranu.

'Na taj način mogu u potpunosti kontrolirati čovječanstvo. Onaj tko kontrolira hranu i izvore vode, taj kontrolira svakog čovjeka, kako u Hrvatskoj, tako i u drugim državama EU', ustvrdio je.

Kolakušić upozorava na  prosvjede diljem cijele Europe, ali važnost se, kaže ne vidi u medijima.

Vaša reakcija na temu