Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAGIČNA VIJEST: Poginuo slavni košarkaš Kobe Bryant

TRAGIČNA VIJEST: Poginuo slavni košarkaš Kobe Bryant

Još uvijek se ne znaju detalji ove nesreće

Šokatna vijest stiže nam iz Sjedinjenih Američkih Država. Proslavljeni NBA košarkaš Kobe Bryant preminuo je u padu helikoptera u nedjelju ujutro iznad Kalifornije. Privatan let u kojem je osim Bryanta bilo još četvero ljudi završio je s tragičnim ishodom.

Još uvijek se ne znaju detalji ove nesreće. Bryant je jedan od najboljih NBA igrača svih vremena, a umirovio se 2016. godine. Poginuo je u 41. godini, a cijelu svoju NBA karijeru koja je trajala 20 godina proveo je u jednom klubu, u Los Angeles Lakersima. 

S klubom iz Los Angelesa pet je puta osvajao NBA prsten, 18 je puta bio na All Staru, s reprezentacijom SAD-a osvojio je dva olimpijska zlata. Na vječnoj ljestvici najboljih strijelaca najjače svjetske lige nalazi se na četvrtom mjestu, iza Kareema Abdul - Jabbara, Karla Malonea i Lebrona Jamesa, a ispred legendarnog Michaela Jordana. 

Vaša reakcija na temu