Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Tudor: Kreković ima fiziku na nivou top igrača

Tudor: Kreković ima fiziku na nivou top igrača

'Drago nam je da je potvrdio to u ovih deset dana, što smo i prije čuli o njemu'

Trener Hajduka Igor Tudor ovako je rezonirao pobjedu protiv Vardara (3:1).

- Čudna utakmica na početku. Izgledalo je da će biti prelagano, a onda su oni poveli iz krivog auta i promijenio se mentalitet utakmice. Međutim, mi smo bili baš dobri. Dominirali smo, stalno smo bili u šesnaestercu, ali lopta nije htjela ući u gol. Zadnjih trideset minuta smo malo promijenili, to je bila ideja i prije. Momci su bili dobri, radili su ono što se od njih traži. Ovo je bio dobar test, više volim da vidim poteškoće u pripremnom periodu nego da sve štima - rekao je Tudor, a zatim se dotakao mladih igrača.

- Kreković ima fiziku na nivou top igrača. Njegovi sprintevi su fenomenalni, uz to je pokazao i kvalitetu. Drago nam je da je potvrdio to u ovih deset dana, što smo i prije čuli o njemu. Blagaić i Teklić su isto bili dobri. Iskoristili su svoju minutažu u potpunosti, idemo dalje, svaki trening je novo dokazivanje.

Hajduka u Turskoj čeka još jedan ogled, protiv kijevskog Dinama.

- Dobro je što igraju u drugom sistemu nego dosadašnji protivnici. Drago mi je da je to jak protivnik, vidjet ćemo kako ćemo dozirati minutažu. Nakon toga se vraćamo u Split i radujemo se utakmici u Varaždinu.

Vaša reakcija na temu