Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Argentini je proglašena trodnevna žalost

U Argentini je proglašena trodnevna žalost

Ne mogu vjerovati, uništen sam - kazao je argentinski predsjednik

Jučer je svijet obuzela tuga. Preminuo je Diego Armando Maradona. Legendarni Argentinac prema mnogima je najveći nogometaš svih vremena. Zanimljivo je da je 15 godina ranije, 25. studenog 2005. godine preminuo još jedan velikan, engleski boem George Best. Prije četiri godine na isti je datum preminuo i čuveni kubanski lider Fidel Castro. Odmah nakon što se saznalo za Diegovu smrt Boca Juniors odgodila je susret Cope Libertadores s brazilskim Internacionalom, a u Argentini je proglašena trodnevna žalost.

- Ne mogu vjerovati, uništen sam. Nikada mu nećemo moći vratiti radost koju nam je donio - rekao je utučeni argentinski predsjednik Alberto Fernandez.

Vaša reakcija na temu