Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U DRUŠTVU KUKOČA I RAĐE: Dražen Petrović dobio mural u Splitu!

U DRUŠTVU KUKOČA I RAĐE: Dražen Petrović dobio mural u Splitu!

Prerano preminuli košarkaš na zidu s bivšim zvijezdama Jugoplastike

Nije uobičajeno da netko tko nije igrao za Hajduk ili Jugoplastiku dobije mural u Splitu, pa izdvajamo da je tu počast zaslužio bivši košarkaš Šibenke i Cibone, te hrvatski reprezentativac Dražen Petrović koji se našao u društvu dresova s imenima Tonija Kukoča i Dina Rađe.

Petrovićev portret krasi igralište na Mejašima, gdje je označeno i tko je ušao u Hall Of Fame, a unaprijed je ostavljeno i jedno mjesto za Kukoča.


Podsjetimo još jednom, Dražen Petrović je tragično preminuo u prometnoj nesreći u 29. godini, u inozemstvu je još nastupao za Real Madrid, Portland Trail Blazers i New Jersey Nets, a radi se o jednom od najboljih košarkaša Europe svih vremena.

Vaša reakcija na temu