Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U TREĆELIGAŠU LJUTI NA SUCE: 'Francuz je očito u Hrvatsku došao čuvati kokoši, a dao je lisici da ih čuva'

U TREĆELIGAŠU LJUTI NA SUCE: 'Francuz je očito u Hrvatsku došao čuvati kokoši, a dao je lisici da ih čuva'

'Mi ne trebamo igrati ovu ligu ako smo nekome trn u oku'

Nakon dvoboja Trnja i Hrvaca (0:0), gosti iz Hrvaca su na svojim službenim stranicama objavili priopćenje. U njemu stoji:

'Nećemo šutjeti. Četiri kola smo trpili sudačke greške, ali nakon utakmice 5. kola u Zagrebu protiv Trnja moramo dignuti glas.

Sudačka četvorka predvođena glavnim sucem Jasminom Horvatom iz Varaždina nije nam dala da uzmemo tri boda koja smo igrom zaslužili. 

Poništen nam je regularan gol u 40. minuti, a u 61. minuti sudac je propustio dosuditi kazneni udarac za nas, a da stvar bude gora našem igraču dao je žuti karton za simuliranje. To su samo one najveće greške, manje nećemo ni nabrajati, njegov kriterij od početka je bio protiv nas. 

Pitamo se kome smetaju Hrvace? Mi ne trebamo igrati ovu ligu ako smo nekome trn u oku. Očito je ova liga zamišljena kao liga za gradove pa je klub iz malog mjesta uljez. 

Pitamo se i što radi novopostavljeni šef sudaca, Francuz Bertrand Layec, očito je on u Hrvatsku došao čuvati kokoši, a dao je lisici da ih čuva, jer pomaka u suđenju nema. 

Tragedija je da onaj tko delegira suce se krije iza komisije sudaca, pa gospodo iz HNS-a, obznanite tko delegira!  Vraćamo li se u sustav bivše države? 

Iz kola u kolo suđenje je sve lošije, a Hrvace ne žele biti žrtveno janje!'

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu