Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zlatko Dalić: Imali smo loš ulaz u utakmicu, a drugo poluvrijeme smo bili bolji

Zlatko Dalić: Imali smo loš ulaz u utakmicu, a drugo poluvrijeme smo bili bolji

'U Osijeku moramo dobiti'

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić je nakon poraza u Portugalu rekao:

- Imali smo loš ulaz u utakmicu, dosta grešaka u fazi obrane. Dopustili smo par loših reakcija, nismo izašli na igrača i to nas je koštalo. Kasnije je bilo puno dobrih stvari. Nije bilo toliko loše, žao mi je na kraju što nismo izjednačili, drugo poluvrijeme smo bili bolji.

O sustavu je kazao:

- Treba vremena za novi sustav, mi smo imali dva treninga i to se osjetilo u prvom poluvremenu. To je način na koji ćemo igrati dalje. Fali nam više dubine i okomitosti.

Zamijenio je na poluvremenu Pongračića i uveo Ćaletu-Cara.

- Tu su bile loše reakcije od Marina, puno povlačenja prema natrag. Kod gola baš loša reakcija. Tu nismo štimali, a ulaskom Ćalete je bilo bolje.

Matanović?

- Na treningu je pokazao da ga trebam staviti. Napada loptu, pet puta je skočio, on je budućnost Hrvatske i mislim da je povjerenje opravdao.

Sljedeći ispit je Poljska...

- Nama je bitan rezultat u Ligi nacija, nemamo puno vremena. U Osijeku moramo dobiti, igrači koji su ušli su pokazali da imaju kvalitetu. Treba im dati šansu da igraju. zadnjih pola sata je pokazalo da imamo moć i kvalitetu, te da možemo igrati.

Vaša reakcija na temu