Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / Twitter VIDEO Eksplozija u Napulju, poginula djeca

VIDEO Eksplozija u Napulju, poginula djeca

Pod ruševinama ostalo šestero ljudi

Dvoje djece u dobi od četiri i šest godina poginulo je u urušavanju zgrade od dva kata u Savianu u Napulju jutros nešto iza 7 sati. Nagađa se da je došlo do eksplozije plina u jednom od stanova. 

Pod ruševinama je ostalo još šestero ljudi. Na mjestu urušavanja je više od 60 spasilaca, prenosi Dnevnik.hr

U trenutku eksplozije u zgradi je bilo više ljudi, uključujući i obitelj s troje djece u dobi od 2, 4 i 6 godina. Spasioci su iz ruševina izvukli oca i dvogodišnje dijete i oni su u teškom stanju prebačeni u bolnicu. Kasnije su pronašli tijelo četverogodišnje djevojčice, potom i tijelo njenog dvije godine starijeg brata.

Kako javljaju talijanski mediji, i dalje se traga za majkom mališana te bakom koja je živjela na drugom katu gdje se navodno dogodila eksplozija. 

Vaša reakcija na temu