Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Pjevač preminuo na vlastitom nastupu: 'Rekao je da mu ruka trne...'

Pjevač preminuo na vlastitom nastupu: 'Rekao je da mu ruka trne...'

Nije mu bilo spasa

Pjevačka scena Turske zavijena je u crno. Pjevač Metin Arolat preminuo je tijekom svog nastupa u 59. godini života.

Tijekom nastupa u hotelu u Istanbulu, Arolat je iznenada pao. Iako su prisutni brzo reagirali i pružili mu prvu pomoć, nije preživio ni nakon hitne intervencije u bolnici.

Njegov menadžer Halil Cıldırım potvrdio je da je pjevač preminuo od srčanog udara. Naglasio je koliko je to veliki gubitak za sve koji su ga voljeli.

Arolat će biti sahranjen u ponedeljak, 23. rujna, prenosi Dnevnik.hr

Povodom smrt oglasila se njegova sestra Fatoš Alkan. Izjavila je da nema riječi koje bi opisale bol zbog ovog gubitka.

Njegova bliska prijateljica Demet Sagiroglu dala je dužu izjavu.

'Bio mi je vrlo blizak prijatelj, bio mi je kao rođeni brat, vrlo poseban. Ponovno je bio na dijeti. Kod nas su uvijek prisutne te 'smrtonosne dijete'. Vjerojatno mu srce nije izdržalo. Otišao je s osmijehom. Njegov menadžer je tako rekao. Bio je vrlo veseo. Njegova obitelj je u Izmiru, u Istanbulu nije imao nikoga. Prije nekoliko godina izgubio je majku, što mu je također bilo teško. S menadžerom je došao na posao nasmijan i veseo. Na sceni mu je u jednom trenutku pozlilo.

Nakon 20 minuta na bini, otišao je iza kulisa i skinuo košulju. Zatim je rekao da mu ruka trne. Poslije su ga pregledali, a onda je rekao: 'Dajte mi košulju, dobro sam.' Ponovo se vratio na scenu, ali je ubrzo ponovo pao.

Na mjestu događaja bila je jedna medicinska sestra koja ga je stavila u bočni položaj. Odmah su pozvali hitnu pomoć. Njegovo srce stalo je prije dolaska hitne pomoći, zatim su ga oživjeli u kolima hitne pomoći. Na putu mu je srce ponovo stalo. Ipak, nisu uspjeli spasiti ga. Njegovim voljenima želim strpljenje. Vjerujem da je otišao na bolje mjesto jer je otišao s osmijehom. Uvijek je imao osmijeh na licu. Neka mu duša počiva u miru', izjavila je Demet.

Vaša reakcija na temu