Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / YouTube GUINNESSOV REKORD Amerikanka se proslavila s najvećim ustima na svijetu

GUINNESSOV REKORD Amerikanka se proslavila s najvećim ustima na svijetu

Široka su 6.52 cm

Amerikanka Samantha Ramsdell proslavila se zahvaljujući svojim velikim ustima. Uvijek je tvrdila da ima najveća usta na svijetu, a sada je to i potvrđeno.

Oborila je, naime, Guinnessov rekord za najveća ženska usta na svijetu, javlja Index. Kako je objavljeno na službenoj stranici Guinnessovih rekorda, usta su joj široka čak 6.52 centimetra.

- Savjet za sve one koji imaju nešto neobično i htjeli bi osvojiti Guinnessovu titulu, učinite to. Budite ponosni na to i učinite to svojim najvećim bogatstvom. To je vaša super moć. To je ono što vas čini posebnim i drugačijim od svih ostalih - rekla je Samantha.

Na društvenim mrežama redovito pokazuje svoja velika usta. Na TikToku je prati 1.7 milijuna ljudi. Na toj je platformi snimala videe kako stavlja velike količine hrane u usta. Neke snimke broje i po više milijuna pregleda.


Vaša reakcija na temu