Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MORH MONSTRUOZNO Odgojiteljica u vrtiću okrutno ubila 11-mjesečnu bebu jer je 'puno plakala'

MONSTRUOZNO Odgojiteljica u vrtiću okrutno ubila 11-mjesečnu bebu jer je 'puno plakala'

Dala joj je sredstavo za čišćenje odvoda

Odgojiteljica (27) iz Lyona u Francuskoj ubila je jedanaestomjesečnu bebu nagrizajućim sredstvom za čišćenje odvoda jer više nije mogla podnijeti djetetov plač.

Djevojčica je pronađena u vrtiću u beživotnom stanju i odmah je prevezena u bolnicu. Unatoč svim pokušajima reanimacije, za nju se ništa nije moglo učiniti pa je preminula.

Istražitelji su najprije sumnjali na nesreću, ali istinu im je otkrila odgojiteljica koja je, kako piše lokalni list 'Le Progrès', djelovala pod naletom bijesa.

Odvjetnik 27-godišnje odgojiteljice rekao je lokalnoj televiziji BFMTV da u njezinim postupcima nije vidio nikakvu namjeru da ubije.'Napravila je nesretnu i nespretnu gestu s vrlo teškim posljedicama', kazao je on. Okrivljena je rekla kako nije vidjela da se radi o 'otrovnom proizvodu', piše Fenix magazin.

Daljnja istraga trebala bi otkriti što je nagnalo odgojiteljicu na tako okrutan čin koji je odnio život tek desetomjesečne djevojčice.

Vaša reakcija na temu